Krása přírody s radostí z ryzího řemesla i přesahem do konceptuálního umění.

AKCE

Firemní večírky, koktejly, prezentace. Všechno po vašem, ale s naším rukopisem: na míru prostoru, stylu a potřebám pro vás navrhneme dekorace nejen z květin. Nebojíme se sádry, skla, kovu, technických materiálů ani konceptuálního pojetí, na které hosté jen tak nezapomenou.
foto: Select agency

SVATBY

Tradiční i netradiční, letní i zimní, rustikální i romantické. Spolu s vámi dáme dohromady celý koncept květinové výzdoby a doplňků. Kytice pro nevěstu a družičky, věnce nebo ozdoby do vlasů, kytičky do klopy, dekorace na svatební tabuli i rozměrnější aranžmá do interiéru či exteriéru.

STYLING

Máte nápady, ale nevíte, jak je realizovat? Máte interiér, ale nevíte, jak ho zařídit? Fotíte produkty, módní kolekci nebo plánujete přehlídku? Máme zkušenost se stylingem obchodů a výloh, kampaní i fotoeditorialů. A inspirace plné hlavy i nástěnky.

SEZONNÍ DEKORACE

Velikonoční věnec na dveře – nebo rozbité skořápky ze sádry? Adventní věnec pro slavnostní chvíle – nebo vánoční stromeček, jaký jste ještě neviděli? Sezonní květinovou výzdobu umíme pojmout klasicky, ale taky se na ně podívat úplně novýma očima.

WORKSHOPY

Dejte nám prostor, my vám dáme know-how. Na míru pro vás připravíme workshop aranžování květin, vázání věnců nebo i práce s netradičními materiály. Ideální pro firemní teambuildingy, komunitní setkání, kluby, kroužky nebo třeba jako unikátní program do vaší kavárny.